Samenwerkingen

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Samenwerking met Verhuisdieren

Verhuisdieren zorgt voor de juiste match bij het herplaatsen en adopteren van een huisdier. Thomas sponsort de prachtige Love Stories van Verhuisdieren.nl , welke zijn te vinden op de website en YouTube. Ook hebben zij onze stofzuiger getest. Lees de blog “Onze nieuwe vrijwilliger: Thomas de Stofzuiger“.

Samenwerking met Dierenpraktijken

Dierenpraktijken is het magazine over gezelschapsdieren. Het blad informeert over geneeskunde, gedragsproblematiek en gezondheid van grote en kleine gezelschapsdieren. In samenwerking met Thomas heeft Dierenpraktijken twee Cycloon Hybrid Family en Pets mogen weggeven aan hun lezers!

Facebook winacties in samenwerking met WoefBox

WoefBox verkoopt unieke cadeaus voor baasjes en hun trouwe viervoeters. Verras je hond (en jezelf) met een leuke verassingsbox of geef hem cadeau! In samenwerking met WoefBox hebben wij in juni 2018 een leuke Facebook actie gedraaid voor onze trouwe volgers. Ook hebben wij in november en december 2018 een leuke actie voor de Kerst gedraaid.

Facebook winactie in samenwerking met Aura4dox

Aura4dox – voor kleurig maatwerk: webwinkel en adviespraktijk voor hondentuigen en hondentraining op maat. In samenwerking met Aura4dox hebben wij in juli 2018 een leuke Facebook actie gedraaid voor onze trouwe volgers.

Facebook winactie in samenwerking met Snuffelmat

Wil jij je trouwe viervoeter graag aan het ‘denken’ zetten? Op Snuffelmat.nl koop je te gekke snuffelmatten, waarin je hond of kat kan snuffelen om zo de verstopte brokjes te zoeken. Een snuffelmat kun je gebruiken als spel of om jou huisdier op een andere manier te laten eten. Ideaal om te ontspannen en goed te gebruiken bij revalidatie.  In samenwerking met Snuffelmat.nl hebben wij in januari 2019 een te gekke Valentijnsactie op Facebook gedraaid voor onze trouwe volgers.

 

Facebook winactie in samenwerking met Loef Dierbenodigdheden

Heerlijk buiten wandelen met je trouwe viervoeter en een prachtige hondenlijn. Bij Loef Dierbenodigdheden koop je prachtige jachtlijnen of lijnen met Musketon haak, naar eigen wens samengesteld. In samenwerking met Loef Dierbenodigdheden hebben wij in maart 2019 een te gekke Lenteactie op Facebook gedraaid voor onze trouwe volgers.