Over Thomas

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

THOMAS.
Verfrissend anders.
Al meer dan 100 jaar.

Veel mensen zijn zich er niet van bewust dat zij onze technologieën al vaak zijn tegengekomen. Als ontwikkelaars van de eerste elektrisch aangedreven metalen wasmachines en fabrikant van centrifuges zijn wij namelijk in veel producten van verschillende bekende merken en fabrikanten vertegenwoordigd. Ons familiebedrijf is in de vierde generatie in Siegerland actief en wij zijn altijd Made in Germany gebleven.

Met overtuiging fabriceren wij steeds weer innovatieve producten die aansluiten bij de behoeften en wensen van onze klanten. Wij luisteren dan ook als geen ander naar wat gebruikers willen. Uit marktonderzoek weten wij dat veel gebruikers meer verwachten dan het huidige stofzuigeraanbod biedt. Een goede basis voor u om zich volledig en geheel op de THOMAS stofzuigers te richten. Wie een bijzondere stofzuiger zoekt, vindt bij THOMAS precies wat hij of zij nodig heeft. Of het nu gaat om een kleine en behendige zakstofzuiger met superieure High-Tech uitrusting, een zakloze stofzuiger met uniek AQUA-PURE filtertechniek, de sproeizuig luchtwasser met AQUA+technologie of de eerste zakloze Hybrid cycloonstofzuiger, THOMAS heeft het!

Vanzelfsprekend voldoen de producten van THOMAS aan alle belangrijke en huidige standaarden op het gebied van kwaliteit, milieu en energie-efficiëntie. Grondstoffen worden duurzaam gebruikt en op de nieuwste techniek verwerkt. Onze producten ontvangen dan ook regelmatig onderscheidingen en bereiken uitstekende testresultaten.