Reviews

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Review van Mamascrapelle

Ellen is oprichtster van Mamascrapelle en schrijft dagelijks blogs over uitstapjes, speelgoed, vakanties, lifestyle en voeding. Ellen heeft de Cycloon Hybrid Family & Pets uitgeprobeerd en ze kan niet meer zonder: de stofzuiger is een fijne toevoeging voor haar twee verharende kittens! Lees de hele blog hier.

Review van Fenne (DOGvision)

5 oktober – 2021

Een nieuw atelier en een hele grote schoonmaak..
De timing van de nieuwe Aqua Pet & Family kon niet beter!
Lees hier de hele review in de blog op haar website.

Dogvision logo

Review van Melissaschrijft

Melissa is eigenaar van de website Melissaschrijft en woont samen met haar vriend en hond Eevee in Emmen. Ze heeft recentelijk de Aqua+ Pet en Familie uitgeprobeerd.  De stofzuiger die speciaal ontwikkeld is voor verwijderen van dierenharen en vlekken doordat je nat en droog kan zuigen. Lees haar bevindingen in dit artikel.

Melissaschrijft

Review van Mamaliefde.nl

Maarten Fest is blogger bij Mamaliefde, heeft twee kinderen en een hond en woont in een natuurrijk gebied. Een kamer vol zand en haren is dus niet ongewoon. Regelmatig stofzuigen is dus echt een must! Daarom testte Maarten onze Thomas Aqa+ Pet & Family. Benieuwd naar zijn mening? Je leest het in zijn artikel: Review; Thomas Aqua+ Pet & Family stofzuiger.

Review van allesoverhondenrassen.nl

Kimberly van Alles over Hondenrassen testte de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets. In haar artikel ‘Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger test!‘ lees je haar bevindingen.

Review van The dog pen

Met twee husky’s en een border collie is regelmatig schoonmaken en stofzuigen een must! Tijd dus voor een goede test met de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets! Benieuwd naar de bevindingen? Je leest het in het artikel ‘De Thomas Cycloon Family & Pet stofzuiger, een uitkomst voor ons!‘.

Review van perfectekat

Desiree is kattentrimster aan huis en schrijft daarnaast graag blogs op PerfecteKat.nl. Desiree is geboren met katten om haar heen en is op dit moment trotse eigenaar van Jip en Teddy. Stofzuigen is een klusje dat bijna dagelijks moet gebeuren. Daarom testte Desiree onze Cycloon Hybrid  Family & Pets. Lees hier haar mening ‘Review: Stofzuiger Thomas Cycloon Hybrid‘.

 

 

Review van Mevrouw Miauw

Sara van Mevrouwmiauw.nl is dol op katten. Sara woont samen met haar vriend en haar geweldige poezenmops Vlinder. Benieuwd naar de mening van Mevrouw Miauw over de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets? Lees haar artikel ‘Kattenharen verwijderen met een Thomas Stofzuiger‘.

Review van fransebulldog.hondenbaasjes.nl

Benieuwd naar de mening van Hondenbaasjes over de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets? Lees dan het artikel ‘Stofzuiger voor hondenhaar en vieze geurtjes‘.

Hondenbaasjes Franse Bulldog - Samenwerking met Thomas Stofzuigers

Review van Dierennieuws

Dierennieuws is een website voor (huis)dieren eigenaren en dierenliefhebbers. Op de site vind je interessante artikelen en nieuws rondom dieren. Verder vind je er informatie over het opvoeden, verzorgen en de gezondheid van alle diersoorten. Dierennieuws heeft onze Thomas Aqua+ Pet & Family mogen testen. Benieuwd naar de ervaringen? Lees dan het artikel ‘De ideale stofzuiger voor dierenharen? – Test‘.

Review van Ibizabully

Marlies is eigenaresse van Ibizabully, een webshop met mooie producten voor huisdieren. Marlies heeft een passie voor bulldoggen en heeft zelf twee viervoeters rondlopen. Stofzuigen en dweilen is daarom vaste prik. En net zoals vele anderen is dit niet de favoriete hobby van Marlies. Tijd voor het testen van de Aqua+ Pet & Family. Benieuwd naar haar mening? Lees dan het artikel ‘Thomas Aqua+ pet & family stofzuiger‘.

Review van dieren-blog.nl

Op dieren-blog.nl vind je tips, leuke weetjes en nieuws over alle dieren zoals huisdieren, wilde dieren en  bijzondere dieren. In het artikel ‘Hoe verwijder je dierenharen uit je huis?’ geeft dieren-blog.nl handige tips voor het verwijderen van dierenharen. Speciale aandacht schenken zij in dit artikel aan onze Thomas Cycloon Hybrid stofzuiger. Lees in het artikel ‘Hoe verwijder je dierenharen uit je huis?‘ wat zij van onze stofzuiger vinden.

Review van Stichting Verhuisdieren

Stichting Verhuisdieren matcht tweedekans huisdieren met een nieuw baasje dat echt bij ze past. Ook voorkomen ze herplaatsingen door de mogelijkheid om met mensen in contact te komen die hen tijdelijk of structureel kunnen helpen met de verzorging van hun/het huisdier. De redactie heeft onze Cycloon stofzuiger getest. Benieuwd naar de ervaringen? Lees de blog “Onze nieuwe vrijwilliger: Thomas de Stofzuiger“.

Verhuisdieren - Samenwerking met Thomas Stofzuigers

Review van Joyce Elise

Joyce, eigenaresse van het blog Joyce Elise heeft twee honden en vind het naar eigen zeggen daarom erg fijn om een goede stofzuiger te hebben. Haar viervoeters geven, naast heel veel liefde, namelijk ook veel rommel in huis ;). Joyce mocht onze Thomas Aqua + Pet & Family stofzuiger testen en deze kwam op het ideale moment. Haar oude stofzuiger had het namelijk net begeven. Ben je benieuwd naar de review van Joyce? Lees dan haar artikel ‘Review | Thomas Aqua+ Pet & Family stofzuiger – ideaal voor mensen met huisdieren!‘.

 

Review van Firma Huishouden

De naam zegt het al: Firma Huishouden houdt zich bezig met alle onderwerpen binnen het huishouden. Firma Huishouden geeft lezers handige informatie, tips, weetjes, trends, handige tutorials, huishoudelijke trucjes en praktische hulpmiddelen. Benieuwd naar de mening van Helga van Firma Huishouden over onze Thomas Boxer stof- en waszuiger? Lees haar artikel ‘10 eisen aan een nieuwe stofzuiger – review‘.

Review van Maudgeniet.nl

Maud woont samen met haar vriend, twee dochtertjes en hond Buddy. Stofzuigen is dan ook een klusje dat dagelijks (soms meerdere malen per dag) nodig is! Daarom heeft Maud onze Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets getest. Benieuwd naar haar review? Lees haar artikel ‘Review | Stofzuiger: Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets’.

Review van Kiki's kloset

Kiki schrijft op haar blog Kiki’s kloset over onder andere design, interieur en beauty. En dat met de nodige zelfspot en met een humoristische twist. Benieuwd naar de mening van Kiki over onze Cycloon Hybrid Family & Pets? Lees haar artikel ‘Thomas stofzuiger: Ideaal voor een schoon huis en een frisse lucht’.

Review van Jouvence

Amy van Jouvence schrijft op haar blog over beauty en lifestyle. Amy woont samen met haar man en vier katjes: Bengel, Boefje, Mickey en Kaylo. Zodoende heeft ook Amy last genoeg rondvliegende haren en kattengrit in huis. Een perfect moment om een Thomas stofzuiger te testen. Benieuwd naar haar mening over onze Thomas Aqua+ Pet & Family? Lees haar artikel ‘Stofzuigen & dweilen in één met de Thomas stofzuiger Aqua+‘.

Review van Website4mama

Op Website4Mama vind je blogs over onder andere opvoeding, dagjes uit, vakanties, speelgoed en kindermode. Esmée woont samen met haar man, dochter en konijn Pongo in Noord-Brabant. Wanneer Pongo in rui is dwarrelt het konijnenpluis door het huis wat voor meerdere niesmomentjes zorgt. Een perfect moment om onze Thomas stofzuiger te testen! Benieuwd naar de mening van Esmée over de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets? Lees haar artikel ‘Stofzuigen voor een schonere lucht in huis‘.

Review van TipsVoorJou.com

De naam zegt het al: Op de website TipsVoorJou.com worden tips gedeeld. Handige tips rondom beauty, fashion, eten & drinken, gezondheid, huis & tuin, lifehacks, reviews, uitjes en vakantie. Anja van TipsVoorJou.com is moeder van twee kinderen en heeft daarnaast twee honden en een kat. Het huishouden van Anja is dan ook perfect voor het testen van onze Thomas Aqua+ Pet & Family. Benieuwd naar haar review? Lees haar artikel ‘Thomas stofzuiger de oplossing voor mensen met huisdieren‘.

Review van Boost your Health

Op de website van Boost Your Health vind je nuttige tips op het gebied van gezond leven, recepten, persoonlijke verhalen en inspirerende hotspots. Isabelle is een van de eigenaressen en heeft een teckeltje genaamd Boy. En zoals andere huisdiereigenaren wel weten is het praktisch onmogelijk om nog maar 1 keer per week schoon te maken wanneer je een huisdier hebt. Zodoende heeft Isabelle onze Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets getest. Benieuwd naar haar mening? Lees het artikel ‘Zo wordt je huis schoonhouden met huisdieren wel heel erg leuk!’

Review van Pink Press

Liesbeth van Pink Press woont samen met haar 2 kids en hond Obi. Obi lijkt, volgens Liesbeth, wel 24 uur per dag in de rui te zijn. Perfect voor het testen van onze Cycloon Hybrid Family & Pets. Volgens Liesbeth is het stofzuigen nu een feestje. Lees het hele artikel ‘Thomas is de droom van elke huisvrouw‘ op Pink Press.

Review van Voormijnkleintje.nl

Op Voormijnkleintje vind je persoonlijke blogs over de dagelijkse rompslomp van het ouderschap. Blogster Pauline is moeder van drie kinderen en heeft een hond. Voor haar is het daarom erg belangrijk om goede hulpmiddelen voor het huishouden te hebben. Vandaar dat zij onze Thomas Cycloon Hybrid heeft getest. Benieuwd naar haar bevindingen? Lees dan haar blog ‘Review: Thomas Hybrid-Cycloon stofzuiger‘.

 

Review van Mamakletst.nl

Joyce is schrijfster en oprichtster van MamaKletst.nl. Joyce vind het huishouden met een hond en twee kinderen af en toe behoorlijk zwaar. Daarom testte Joyce voor ons de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets. Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan haar blog ‘Review: Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger‘.

Review van hippeshops.nl

Caroline, blogger en webredacteur bij Hippeshops.nl, vindt dat haar gezin niet compleet is zonder hun hond. En zo denken de meeste huisdierenbaasjes erover toch? Caroline heeft een prachtige onherleidbare kruising, met zwarte krullen en ruwharige vacht. Ze verhaart echter best veel. Daarom testte ze onze Cycloon Hybrid Family & Pets Stofzuiger. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan haar artikel ‘Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger [review] verwijdert huisdierharen en verjaagt vieze geurtjes‘.

Review van Curvacious.nl

Desirée, eigenaar van blog Curvacious.nl, woont samen met haar dochters, man en poezen in Arnhem. Op Curvacious schrijft ze over alles dat het leven een beetje mooier, makkelijker en leuker maakt! Gek is ze op het testen van gadgets. Zodoende testte Desirée onze Cycloon Hybrid Family & Pets en mocht zij ook een stofzuiger weggeven aan haar lezers! Benieuwd naar haar bevindingen? Lees dan haar artikel ‘Win een Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger!‘.

Review van Vaker Vrolijk

Romy is eigenaar van het blog Vaker Vrolijk. De naam zegt het eigenlijk al, Romy is begonnen om haarzelf en haar lezers nog vaker vrolijk te maken. Kortom, een blog met een glimlach. Romy heeft een huisdier, namelijk Pippa. In haar artikel, ‘5x Waarom ik Pippa niet kan missen? (+ ultieme tip tegen kattenharen)‘, lees je alles over Pippa en lees je meer over wat Romy vindt van onze Thomas Cycloon Hybrid stofzuiger.

 

 

Review van Fabulous Feeling Blog

Desiree is eigenaresse van lifestyle blog fabulousfeelingblog.nl en heeft een kleine viervoeter. Ze noemt haar naar eigen zeggen een wandelende kerstboom doordat de haartjes overal in gaan zitten. Een perfect moment voor het testen van Thomas Aqua+ Pet & Family! Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan haar artikel ‘Getest: Thomas Aqua+ Pet & Family Stofzuiger‘.

 

 

Review van InteriorTwin

Ilse testte onze Cycloon Hybrid Family & Pets. Haar huidige stofzuiger was inmiddels 13 jaar oud en begon wat mankementen te krijgen. Een perfect moment dus! Benieuwd naar haar mening? Lees dan haar artikel ‘Stofallergie? Dan is deze stofzuiger wat voor jou

 

 

Review van Natasja Online

Natasja is eigenaresse van Natasja Online, een persoonlijke mama lifestyle blog. Voor Natasja is het belangrijk dat er dagelijks gestofzuigd wordt, aangezien ze een hond, een peuter en een baby heeft. Een perfect huishouden voor het testen van onze Aqua+ Pet & Family! Benieuwd naar haar ervaring met de stofzuiger? Je leest het in haar artikel ‘Mijn ervaring met Thomas Pet & Family Aqua+ Stof- en waszuiger’.

Review van Catmom

Catmom.nl is een webshop voor katten musthaves! Daarnaast vind je op Catmom.nl tips op het gebied van gezondheid, gedrag en verzorging. Degene die alles test en reviewt is Theodore cat (ook wel de CEO van Catmom). Theodore cat mocht onlangs, samen met zijn baasje, onze Cycloon Hybrid stofzuiger testen. Benieuwd naar de ervaringen? Lees dan het artikel ‘Review: Thomas cycloon hybrid family & pets stofzuiger. Ideaal voor huisdieren‘.

Review van Mamsatwork

Joyce, eigenaresse van Mamsatwork heeft onze Thomas AQUA+ Pet & Family getest! Benieuwd naar haar bevindingen? Je leest het in haar artikel ‘Thomas AQUA+ Pet & Family; review en test ervaringen‘.

Mamsatwork - Samenwerking met Thomas Stofzuigers

Review van Beebs&Moms

Voor Kimberly van BEEBS&moms is stofzuigen, met een kind en 2 katten in huis, een dagelijkse bezigheid! Tijd dus om de  Aqua+ Pet & Family te testen. Benieuwd naar haar ervaring? Je leest het in haar artikel ‘Review Aqua+ stofzuiger van THOMAS stofzuigers‘.

Review van You Nailed It

Lisanne van You Nailed It heeft een gezellig vol huis met twee honden, een kat en kleuters en pubers! Lisanne vind een schoon huis erg belangrijk en daarom testte ze onze Aqua+ Pet & Family. Benieuwd naar haar ervaring? Je leest het in haar artikel ‘Review | Thomas Aqua+ Pet & Family Stofzuiger‘.