Reviews

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Review van fransebulldog.hondenbaasjes.nl

Benieuwd naar de mening van Hondenbaasjes over de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets? Lees dan het artikel ‘Stofzuiger voor hondenhaar en vieze geurtjes‘.

Hondenbaasjes Franse Bulldog - Samenwerking met Thomas Stofzuigers

Review van Maudgeniet.nl

Maud woont samen met haar vriend, twee dochtertjes en hond Buddy. Stofzuigen is dan ook een klusje dat dagelijks (soms meerdere malen per dag) nodig is! Daarom heeft Maud onze Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets getest. Benieuwd naar haar review? Lees haar artikel ‘Review | Stofzuiger: Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets‘.

Review van Mevrouw Miauw

Sara van Mevrouwmiauw.nl is dol op katten. Sara woont samen met haar vriend en haar geweldige poezenmops Vlinder. Benieuwd naar de mening van Mevrouw Miauw over de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets? Lees haar artikel ‘Kattenharen verwijderen met een Thomas Stofzuiger‘.

Review van Kiki's kloset

Kiki schrijft op haar blog Kiki’s kloset over onder andere design, interieur en beauty. En dat met de nodige zelfspot en met een humoristische twist. Benieuwd naar de mening van Kiki over onze Cycloon Hybrid Family & Pets? Lees haar artikel ‘Thomas stofzuiger: Ideaal voor een schoon huis en een frisse lucht’.

Review van Firma Huishouden

De naam zegt het al: Firma Huishouden houdt zich bezig met alle onderwerpen binnen het huishouden. Firma Huishouden geeft lezers handige informatie, tips, weetjes, trends, handige tutorials, huishoudelijke trucjes en praktische hulpmiddelen. Benieuwd naar de mening van Helga van Firma Huishouden over onze Thomas Boxer stof- en waszuiger? Lees haar artikel ‘10 eisen aan een nieuwe stofzuiger – review‘.

Review van Jouvence

Amy van Jouvence schrijft op haar blog over beauty en lifestyle. Amy woont samen met haar man en vier katjes: Bengel, Boefje, Mickey en Kaylo. Zodoende heeft ook Amy last genoeg rondvliegende haren en kattengrit in huis. Een perfect moment om een Thomas stofzuiger te testen. Benieuwd naar haar mening over onze Thomas Aqua+ Pet & Family? Lees haar artikel ‘Stofzuigen & dweilen in één met de Thomas stofzuiger Aqua+‘.

Review van Website4mama

Op Website4Mama vind je blogs over onder andere opvoeding, dagjes uit, vakanties, speelgoed en kindermode. Esmée woont samen met haar man, dochter en konijn Pongo in Noord-Brabant. Wanneer Pongo in rui is dwarrelt het konijnenpluis door het huis wat voor meerdere niesmomentjes zorgt. Een perfect moment om onze Thomas stofzuiger te testen! Benieuwd naar de mening van Esmée over de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets? Lees haar artikel ‘Stofzuigen voor een schonere lucht in huis‘.

Review van TipsVoorJou.com

De naam zegt het al: Op de website TipsVoorJou.com worden tips gedeeld. Handige tips rondom beauty, fashion, eten & drinken, gezondheid, huis & tuin, lifehacks, reviews, uitjes en vakantie. Anja van TipsVoorJou.com is moeder van twee kinderen en heeft daarnaast twee honden en een kat. Het huishouden van Anja is dan ook perfect voor het testen van onze Thomas Aqua+ Pet & Family. Benieuwd naar haar review? Lees haar artikel ‘Thomas stofzuiger de oplossing voor mensen met huisdieren‘.

Review van Boost your Health

Op de website van Boost Your Health vind je nuttige tips op het gebied van gezond leven, recepten, persoonlijke verhalen en inspirerende hotspots. Isabelle is een van de eigenaressen en heeft een teckeltje genaamd Boy. En zoals andere huisdiereigenaren wel weten is het praktisch onmogelijk om nog maar 1 keer per week schoon te maken wanneer je een huisdier hebt. Zodoende heeft Isabelle onze Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets getest. Benieuwd naar haar mening? Lees het artikel ‘Zo wordt je huis schoonhouden met huisdieren wel heel erg leuk!

Review van Pink Press

Liesbeth van Pink Press woont samen met haar 2 kids en hond Obi. Obi lijkt, volgens Liesbeth, wel 24 uur per dag in de rui te zijn. Perfect voor het testen van onze Cycloon Hybrid Family & Pets. Volgens Liesbeth is het stofzuigen nu een feestje. Lees het hele artikel ‘Thomas is de droom van elke huisvrouw‘ op Pink Press.

Review van Voormijnkleintje.nl

Op Voormijnkleintje vind je persoonlijke blogs over de dagelijkse rompslomp van het ouderschap. Blogster Pauline is moeder van drie kinderen en heeft een hond. Voor haar is het daarom erg belangrijk om goede hulpmiddelen voor het huishouden te hebben. Vandaar dat zij onze Thomas Cycloon Hybrid heeft getest. Benieuwd naar haar bevindingen? Lees dan haar blog ‘Review: Thomas Hybrid-Cycloon stofzuiger‘.

 

Review van Mamakletst.nl

Joyce is schrijfster en oprichtster van MamaKletst.nl. Joyce vind het huishouden met een hond en twee kinderen af en toe behoorlijk zwaar. Daarom testte Joyce voor ons de Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets. Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan haar blog ‘Review: Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger‘.

Review van hippeshops.nl

Caroline, blogger en webredacteur bij Hippeshops.nl, vindt dat haar gezin niet compleet is zonder hun hond. En zo denken de meeste huisdierenbaasjes erover toch? Caroline heeft een prachtige onherleidbare kruising, met zwarte krullen en ruwharige vacht. Ze verhaart echter best veel. Daarom testte ze onze Cycloon Hybrid Family & Pets Stofzuiger. Benieuwd naar het resultaat? Lees dan haar artikel ‘Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger [review] verwijdert huisdierharen en verjaagt vieze geurtjes‘.

Review van Curvacious.nl

Desirée, eigenaar van blog Curvacious.nl, woont samen met haar dochters, man en poezen in Arnhem. Op Curvacious schrijft ze over alles dat het leven een beetje mooier, makkelijker en leuker maakt! Gek is ze op het testen van gadgets. Zodoende testte Desirée onze Cycloon Hybrid Family & Pets en mocht zij ook een stofzuiger weggeven aan haar lezers! Benieuwd naar haar bevindingen? Lees dan haar artikel ‘Win een Thomas Cycloon Hybrid Family & Pets stofzuiger!‘.

Review van dieren-blog.nl

Op dieren-blog.nl vind je tips, leuke weetjes en nieuws over alle dieren zoals huisdieren, wilde dieren en  bijzondere dieren. In het artikel ‘Hoe verwijder je dierenharen uit je huis?’ geeft dieren-blog.nl handige tips voor het verwijderen van dierenharen. Speciale aandacht schenken zij in dit artikel aan onze Thomas Cycloon Hybrid stofzuiger. Lees in het artikel ‘Hoe verwijder je dierenharen uit je huis?‘ wat zij van onze stofzuiger vinden.

Review van Vaker Vrolijk

Romy is eigenaar van het blog Vaker Vrolijk. De naam zegt het eigenlijk al, Romy is begonnen om haarzelf en haar lezers nog vaker vrolijk te maken. Kortom, een blog met een glimlach. Romy heeft een huisdier, namelijk Pippa. In haar artikel, ‘5x Waarom ik Pippa niet kan missen? (+ ultieme tip tegen kattenharen)‘, lees je alles over Pippa en lees je meer over wat Romy vindt van onze Thomas Cycloon Hybrid stofzuiger.

 

 

Review van Ibizabully

Marlies is eigenaresse van Ibizabully, een webshop met mooie producten voor huisdieren. Marlies heeft een passie voor bulldoggen en heeft zelf twee viervoeters rondlopen. Stofzuigen en dweilen is daarom vaste prik. En net zoals vele anderen is dit niet de favoriete hobby van Marlies. Tijd voor het testen van de Aqua+ Pet & Family. Benieuwd naar haar mening? Lees dan het artikel ‘Thomas Aqua+ pet & family stofzuiger‘.

Review van perfectekat

Desiree is kattentrimster aan huis en schrijft daarnaast graag blogs op PerfecteKat.nl. Desiree is geboren met katten om haar heen en is op dit moment trotse eigenaar van Jip en Teddy. Stofzuigen is een klusje dat bijna dagelijks moet gebeuren. Daarom testte Desiree onze Cycloon Hybrid  Family & Pets. Lees hier haar mening ‘Review: Stofzuiger Thomas Cycloon Hybrid‘.

 

 

Review van Fabulous Feeling Blog

Desiree is eigenaresse van lifestyle blog fabulousfeelingblog.nl en heeft een kleine viervoeter. Ze noemt haar naar eigen zeggen een wandelende kerstboom doordat de haartjes overal in gaan zitten. Een perfect moment voor het testen van Thomas Aqua+ Pet & Family! Benieuwd naar haar ervaringen? Lees dan haar artikel ‘Getest: Thomas Aqua+ Pet & Family Stofzuiger‘.

 

 

Review van Dierennieuws

Dierennieuws is een website voor (huis)dieren eigenaren en dierenliefhebbers. Op de site vind je interessante artikelen en nieuws rondom dieren. Verder vind je er informatie over het opvoeden, verzorgen en de gezondheid van alle diersoorten. Dierennieuws heeft onze Thomas Aqua+ Pet & Family mogen testen. Benieuwd naar de ervaringen? Lees dan het artikel ‘De ideale stofzuiger voor dierenharen? – Test‘.