Het is zomer: 4 activiteiten voor jou en je hond!

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Het is vandaag officieel zomer en dat betekent dat we mooi weer kunnen verwachten de komende tijd. Daarom geven wij vier leuke buitenactiviteiten voor jou en je hond.

1. Naar het strand

Met mooi weer is een heerlijke wandeling op het strand leuk. Neem een bal mee om te spelen en een fles water zodat je hond kan drinken. Je kunt ook een frisbee meenemen, dat is een leuke sport en je kunt daarmee de conditie van je hond verbeteren. Let wel op dat je naar een strand gaat waar je hond mag komen!

2. Spring op de fiets

Als je veilig leert fietsen met je hond kun je er veel plezier aan hebben. Het is een goede gelegenheid voor je hond om al zijn energie kwijt te kunnen. Wil je met je hond gaan fietsen? Het is verstandig om in de vroege ochtenduren of later op de avond te gaan om oververhitting bij je hond te voorkomen. Heb je een kleine hond?Dan kan hij eventueel mee in een mandje voor- of achterop je fiets. Een hondenkar achter aan de fiets is ook een goede optie.

3. Een verfrissende duik

De meeste honden vinden het heerlijk om te zwemmen. Zoek een strand of een losloopgebied op met zwemwater. Vind je hond het nog wat spannend om te zwemmen? Ga dan met hem pootjebaden, dan krijgt de hond wel verkoeling. Wat ook leuk is om te weten: op de laatste dag van het buitenbadseizoen wordt er in verschillende Nederlandse zwembaden de hondenplons georganiseerd. Je kunt dan samen met je hond in een zwembad zwemmen!

4. Een heerlijke boswandeling

Een wandeling door het bos kan heerlijk zijn op een warme zomerdag. Loop in de schaduw van de bomen en geniet samen met je viervoeter van de mooie omgeving. Neem eventueel een picknickmand mee met een lekkere salade en iets lekkers voor de hond, zoek een leuk plekje uit en ga samen picknicken. Zo kom je samen een warme zomerdag wel door!