Dierendag winactie – Onze Hond

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Dierendag winactie – Onze Hond Agency

 

Onze Thomas stofzuigers hebben veelzijdige reinigingskrachten. Hiermee kun je vuil, stof maar ook katten of hondenharen aanpakken. Met de AQUA-box worden dierlijke geuren en stoffen opgezogen en in het water gebonden. De lucht wordt 100% merkbaar verfrist, wat ideaal is voor mensen met allergieën. De stofzuigers komen daarbij ook met een compleet assortiment aan accessoires, waardoor het stofzuigen een stuk makkelijker wordt! Perfect voor de honden en katten-eigenaren.

Doe mee met de winactie en win de AQUA+ PET & FAMILY stofzuiger! Vul het formulier in op de website van Onze Hond Agency
Wil je nu al verzekerd zijn van je eigen stofzuiger bestel er dan gemakkelijk eentje via onze website.

Prijsvraag

Welk hondenras staat bekend als een van de slimste ter wereld en staat vaak bovenaan in intelligentietests voor honden?

Lees onder de afbeelding het antwoord op de prijsvraag! 

Antwoord:

Het Border Collie ras staat bekend als een van de slimste hondenrassen ter wereld en staat vaak bovenaan in intelligentietests voor honden.

Wil je kunnen genieten van een schoon en fris huis met je huisdieren? Kies dan voor een Thomas Stofzuiger! De Duitse Huid- en Allergiehulp e.V. raadt de Cycloon Hybrid Family & Pets aan voor mensen met allergieën. Dankzij het HEPA 13-filter (een micro-luchtafvoerfilter), een pollenfilter en vooral het water binden zelfs hele fijne stofdeeltjes en pollen en creëren zo een allergievriendelijk klimaat in alle ruimtes. Daarnaast kan je met een Thomas stofzuiger zowel nat als droog reinigen en hierdoor reinig je ook gemakkelijk Klik hier voor meer informatie.