Sponsoring & Samenwerkingen

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Sponsoring Verhuisdieren

Wij steunen Stichting Verhuisdieren graag omdat wij vinden dat elk dier een liefdevol thuis verdient. Stichting Verhuisdieren matcht tweedekans huisdieren met een nieuw baasje dat echt bij ze past. Ook voorkomen ze herplaatsingen door de mogelijkheid om met mensen in contact te komen die hen tijdelijk of structureel kunnen helpen met de verzorging van hun/het huisdier.

Thomas sponsort de prachtige Love Stories van Verhuisdieren.nl , welke zijn te vinden op de website en YouTube. Ook hebben zij onze stofzuiger getest. Lees de blog “Onze nieuwe vrijwilliger: Thomas de Stofzuiger“.

 

Samenwerking met Dierenpraktijken

Dierenpraktijken is het magazine over gezelschapsdieren. Het blad informeert over geneeskunde, gedragsproblematiek en gezondheid van grote en kleine gezelschapsdieren. In samenwerking met Thomas heeft Dierenpraktijken twee Cycloon Hybrid Family en Pets mogen weggeven aan hun lezers!

Facebook winacties in samenwerking met WoefBox

WoefBox verkoopt unieke cadeaus voor baasjes en hun trouwe viervoeters. Verras je hond (en jezelf) met een leuke verassingsbox of geef hem cadeau! In samenwerking met WoefBox hebben wij in juni 2018 een leuke Facebook actie gedraaid voor onze trouwe volgers. Ook hebben wij in november en december 2018 een mooie kerstactie gedraaid.

Facebook winactie in samenwerking met Aura4dox

Aura4dox – voor kleurig maatwerk: webwinkel en adviespraktijk voor hondentuigen en hondentraining op maat. In samenwerking met Aura4dox hebben wij in juli 2018 een leuke Facebook actie gedraaid voor onze trouwe volgers.

Facebook winactie in samenwerking met Snuffelmat

Wil jij je trouwe viervoeter graag aan het ‘denken’ zetten? Op Snuffelmat.nl koop je te gekke snuffelmatten, waarin je hond of kat kan snuffelen om zo de verstopte brokjes te zoeken. Een snuffelmat kun je gebruiken als spel of om jou huisdier op een andere manier te laten eten. Ideaal om te ontspannen en goed te gebruiken bij revalidatie.  In samenwerking met Snuffelmat.nl hebben wij in januari 2019 een te gekke Valentijnsactie op Facebook gedraaid voor onze trouwe volgers. Dit is zo goed bevallen dat we de samenwerking in augustus 2019 opnieuw zijn aangegaan, voor zowel onze Facebook volgers in Nederland als België!

 

Facebook winactie in samenwerking met Loef Dierbenodigdheden

Heerlijk buiten wandelen met je trouwe viervoeter en een prachtige hondenlijn. Bij Loef Dierbenodigdheden koop je prachtige jachtlijnen of lijnen met Musketon haak, naar eigen wens samengesteld. In samenwerking met Loef Dierbenodigdheden hebben wij in maart 2019 een te gekke Lenteactie op Facebook gedraaid voor onze trouwe volgers.

Facebook winactie in samenwerking met Dierenoppas Amersfoort

Lissanne van Dierenoppas Amersfoort runt een hondenuitlaatservice en kattenoppas. Daarnaast heeft ze een webshop met allerlei producten voor honden en katten en een blog. In samenwerking met Dierenoppas Amersfoort hebben we in mei 2019 een multifunctioneel Y-tuig onder de hondenbaasjes en een Luxe Catspia kattentuigje voor kattenbaasjes via Facebook verloot!