Kerst winactie – Onze Hond

Speciaal voor huisdiereigenaren
Made in Germany
Familiebedrijf sinds 1900
10 jaar garantie op accessoires en onderdelen

Kerst winactie – Onze Hond

 

Komt jouw (schoon)familie op bezoek deze kerst maar is het nu nog een beestenbende in huis? Onze Thomas stofzuigers hebben veelzijdige reinigingskrachten waarmee je gemakkelijk vloeren, tapijten maar ook meubels reinigt! Met de AQUA-box worden dierlijke geuren en stoffen opgezogen en in het water gebonden. De lucht wordt 100% merkbaar verfrist, wat ideaal is voor mensen met allergieën. De stofzuigers komen daarbij ook met een compleet assortiment aan accessoires, waardoor het stofzuigen een stuk makkelijker wordt! Perfect voor de honden en katten-eigenaren.

Doe mee met de winactie en win de CYCLOON HYBRID FAMILY & PETS stofzuiger! Vul het formulier in op de website van Onze Hond Agency
Wil je nu al verzekerd zijn van je eigen stofzuiger bestel er dan gemakkelijk eentje via onze website!

Het geheim van de Thomas Cycloon Zyklon-filterbox met dubbele kamer

De Zyklon-filterbox van de cycloonstofzuiger heeft een systeem met dubbele kamer waarbij allergeen fijnstof van dierenharen en grofvuil gescheiden wordt. De grofvuilkamer kan heel eenvoudig worden geopend en eenvoudig boven de vuilnisbak worden leeggemaakt. De fijnstofkamers kunnen, indien nodig, gemakkelijk met water worden gevuld en uitgespoeld zonder dat in aanraking komt met het allergene fijnstof. Ideaal dus voor mensen die last hebben van allergieën!

Prijsvraag

Welk hondenras staat bekend om zijn kenmerkende blauwe tong?

Lees onder de afbeelding het antwoord op de prijsvraag!

Chowchow: karakter, opvoeding en verzorging | MAXI ZOO

Antwoord:

De Chow Chow staat bekend om zijn kenmerkende blauwe tong! Wat bij veel andere rassen een reden zou zijn om zich zorgen te maken is bij de Chow-Chow een onderdeel van de rassenstandaard en geen teken voor problemen met de gezondheid. Er zijn naast de Chow Chow nog meer hondenrassen die donkere tongen hebben. De tinten variëren van donkerblauw, paars tot zwart, maar de Chow Chow is veruit de bekendste.

Wil je kunnen genieten van een schoon en fris huis met je huisdieren? Kies dan voor een Thomas Stofzuiger! De Duitse Huid- en Allergiehulp e.V. raadt de Cycloon Hybrid Family & Pets aan voor mensen met allergieën. Dankzij het HEPA 13-filter (een micro-luchtafvoerfilter), een pollenfilter en vooral het water binden zelfs hele fijne stofdeeltjes en pollen en creëren zo een allergievriendelijk klimaat in alle ruimtes. Daarnaast kan je met een Thomas stofzuiger zowel nat als droog reinigen en hierdoor reinig je ook gemakkelijk Klik hier voor meer informatie.